A.G
J., Eck en Wiel
5/5
Na lang zoeken heeft onze dochter haar plek gevonden!! Ze is direct het volle rooster mee gaan draaien en wat een plezier had ze vanaf dag 1. Lara is weer blij, kan school goed volgen, heeft plezier in elke les en afgelopen week hadden we een evaluatie en Lara doet het zo goed, dat ze haar overplaatsen van vmbo-tl naar de havo.
A.G
A.G., Eindhoven
5/5

Mijn zoon is enorm tevreden over het onderwijs aanbod. Als ouder ben ik blij om te zien dat hij vooruitgang boekt, sinds hij bij Interteach onderwezen wordt.

P.A
P.v.d.A., Amsterdam
5/5

Topschool! Zeer betrokken leraren! Onderwijs op maat. Wij zijn zo blij met deze school, na een zoektocht van jaren voor onze kinderen.

P.A
M. en K.V, Vleuten
5/5
We zijn nu hartstikke blij dat we jullie gevonden hebben en dat onze zoon bij jullie op school zit:-) in tegendeel van die reguliere school die beweerde dat ze passend onderwijs gaven, geven jullie wel passend onderwijs, dat zeggen jullie en doen jullie ook:-) onze dank daarvoor! Onze zoon is weer gelukkig, hij lacht, hij speelt en hij leeft:-) wat wil een ouder nog meer zien? Onze heeft inmiddels zijn zin weer helemaal terug om te leren, zoals toen hij 4 was en helaas door die school helemaal verpest was. Onze zoon maakt behoorlijke stappen. Dat zien jullie en dat zien wij:-) enorme ontwikkelingen sinds hij bij jullie zit. In het begin zijn we even bang geweest omtrent het sociaal contact, maar dat is helemaal van de baan:-) hij heeft na de school nu veel meer zin om naar buiten te gaan en met zijn leeftijdgenoten te spelen. Hij laat ook vaker de vrienden zijn school zien en dat vindt hij heel leuk. Hij vertrouwt zichzelf nu weer en zegt letterlijk: “mama op deze school ben ik niet slecht. Kinderen doen geen slechte dingen en juf geeft me niet oneerlijk de schuld ervan.We zien vele pluspunten van jullie onderwijs, ongelofelijk dat dit zo goed werkt, onze dank daarvoor want ons leven met onze zoon is nu veel zoeter en relaxter. Wat jullie voor elkaar hebben gekregen in die periode, zaten we eerder jaren op te wachten op een reguliere school en dat kwam maar niet, zonde van de tijd en energie van onze zoon!Jullie lessen zijn kwalitatief goed en er zijn genoeg oefen momenten. Ook fijn dat we op elk moment kunnen zien waar ze mee bezig zijn en waar ze naar toe gaan. Onze zoon was voorheen vaak ziek, maar nu zien we ook als hij ziek is, zegt hij mama maakt niet uit ik kan school doen want ik blijf gewoon lekker thuis en ik zie mijn klas wel. Gaaf zo’n enthousiasme en dat hebben jullie bij hem bereikt. Nogmaals onze dank ervoor!Hij is nu ook druk bezig met de talen en verdere ontwikkelingen zoals historie etc etc en dat gaat allemaal prima! Bijzonder dat jullie in een kortere tijd als die van reguliere scholen toch zoveel meer kunnen doen en dat het allemaal werkt. We hopen van harte dat we heel lang van jullie service kunnen genieten!!!
M.
L.L., Roosendaal
5/5
Onze dochter heeft twee jaar regulier onderwijs gevolgd en na twee jaar ploeteren wilden we dit niet meer voor haar en voor ons gezin. Vijf lange dagen in te grote groepen en met veel te weinig echte aandacht was véél te overprikkelend voor haar, waardoor ze chronisch overprikkeld is geraakt en allerlei fysieke en mentale klachten kreeg. Ze is heel hoog gevoelig en heeft veel rust en regelmaat nodig en een juf of meester die echt verbinding met haar maakt en tijd heeft voor haar. Sinds november 2020 volgt ze nu onderwijs bij Interteach, groep 3, en dit gaat enorm goed. Doordat ze thuis kan zijn worden er al een hele hoop prikkels weggenomen. Ook is het klasje erg klein, waardoor ze weinig prikkels krijgt van andere kinderen, en veel aandacht van de juf. De interactie met de andere kindjes is precies genoeg voor haar. De individuele momenten met de juf vindt ze geweldig en hierdoor maakt ze reuze sprongen in een kort tijdsbestek. Het onderwijs is zeer kwalitatief ipv kwantitatief. Wij zijn heel blij dat dit onderwijs er is voor onze dochter, want nu kan ze toch op een gezonde manier onderwijs volgen, zonder continu over haar grenzen te moeten gaan. Het dagelijkse fysieke contact op school is geen gemis, want buiten schooltijd houdt onze dochter nu voor het eerst wél energie over om op clubjes te zitten en na schooltijd te spelen met vriendinnetjes, dit was voorheen totaal anders. Dus juist nu is er veel meer tijd, ruimte en energie om op sociaal emotioneel niveau te ontwikkelen. Kortom, enorm tevreden dus met deze vorm van basisonderwijs!
M.
M.L., Bunde
5/5
Na het proberen van 3 scholen in voorgaande jaren hebben we onze 9-jarige dochter nu veel beter in balans. Ze is ontspannen, vrolijk en gelukkig! Voor haar is dit zo’n beetje de beste manier van school blijkt nu. Ze is hooggevoelig en had daardoor veel last van de volle klassen en bijbehorende drukte. Op deze manier kan ze in alle rust goed onderwijs genieten. Voor ons een hele uitkomst! De leraressen luisteren daarnaast ook naar problemen die we tegenkomen en lossen dit perfect op. Ga zo door Interteach!
X