In overleg met de leerkracht probeert u van alles, maar toch doet uw kind steeds weer negatieve ervaringen op. Uw zoon of dochter komt in een neerwaartse spiraal terecht: weg zelfvertrouwen.

En als uw kind ten slotte helemaal niet meer naar school wil, is een nieuwe thuiszitter geboren:

  • te goed voor speciaal onderwijs
  • niet passend binnen het reguliere basisonderwijs.
  • wel leerplichtig.

Stel nu dat uw kind de mogelijkheid krijgt om in de vertrouwde omgeving van thuis, zonder afleiding, excellent onderwijs op afstand te volgen? Dat kan bij InterTeach.

Leren met zelfvertrouwen

InterTeach biedt overal in Nederland excellent onderwijs via een online leeromgeving. Al vanaf 2018 specialiseren wij ons in onderwijs op afstand voor alle leerjaren van de basisschool en het voortgezet onderwijs.

We ontwikkelden ons eigen digitale klaslokaal en hebben onze manier van lesgeven steeds verfijnd. Alle leerkrachten die bij InterTeach in dienst zijn, zijn specialist in distance teaching.

Uw kind maakt grote stappen in relatief minder tijd, dankzij:

  • minder afleiding en meer focus
  • het gevoel van 1 op 1 aandacht
  • meer eigen regie

En met elke stap groeit uw kind in vertrouwen: leren, ik kan het!

Onderwijs volgen bij InterTeach is voldoen aan de leerplicht. Meer weten? We bellen u graag terug.

Interteach neemt uw privacy serieus. Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen over deze dienst.
De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Zo ziet een schooldag eruit

De lesdagen van InterTeach beginnen om 9.00 uur en eindigen om 15.00. Uw kind ontvangt steeds 1 uur les en krijgt dan een uur om te ontspannen na de intense focus. Hiermee bereiken we een hoog leerrendement.

Een aantal uur per dag wordt besteed aan het lesprogramma dat gericht is op de kerndoelen voor het basisonderwijs zoals dat door de overheid is vastgesteld. InterTeach heeft daar waar nodig verdieping aangebracht en enkele vakken toegevoegd.

We maken gebruik van de beste en nieuwste onderwijstechnieken. En bij iedere stap zitten onze vakdocenten als het ware bij uw kind aan tafel.

Zo ziet de schoolweek eruit

Uw zoon of dochter heeft 3 tot 4 dagen per week contact met de leerkracht via het virtuele klaslokaal. Alleen de leerkracht is in beeld; hierdoor is er optimale concentratie.

Contact met klasgenoten is er tijdens de schooldagen bij groepsopdrachten: de kinderen worden dan in groepjes over verschillende digitale ruimtes verdeeld.

1 à 2 dagen in de week komt de klas van uw kind ‘offline’ bij elkaar op een vaste locatie binnen 30 kilometer van uw huisadres. InterTeach hecht veel waarde aan het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Daarom bieden we vakken en activiteiten in groepsverband, waaronder sport, muziek en kunst- en cultuur gerelateerde activiteiten.

Tarieven voor particulier basisonderwijs op afstand bij InterTeach

Basisonderwijs bij InterTeach kost 375,- per maand.

Uw kind aanmelden bij Interteach

Interteach neemt uw privacy serieus. Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen over deze dienst.
De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

X