Het onderwijs van InterTeach sluit aan bij de actualiteit in de samenleving om ons heen. Dit is de wereld waarin uw zoon of dochter groot wordt. En die vraagt om kennis en vaardigheden.

 

Uw kind krijgt een grondige kennisbasis die het wendbaar leert inzetten. Zo blijft uw zoon of dochter zich ontwikkelen. En we zorgen ervoor dat uw kind leert met plezier, waardoor het leren effectiever is. Het geleerde blijft zo veel beter hangen.

Onderzoekend leren met het International Baccalaureate programma

Ons onderwijs is opgezet volgens het International Baccalaureate programma (IB). Daarin stimuleren we uw kind om onderzoekend te leren. Uw zoon of dochter leert omgaan met de complexiteit van de 21e eeuw.

 

In het basisonderwijs gebruiken we het Primary Year Programme (PYP), in het voortgezet onderwijs werken we met het Middle Year Programme (MYP).

De keuze voor de ijzersterke onderwijsmethodes van het IB is heel bewust. Ze blijven namelijk altijd actueel door steeds de nieuwste wetenschappelijke inzichten te integreren.

Wat InterTeach daaraan toevoegt

Het onderwijs van InterTeach is uniek omdat we binnen het International Baccalaureate alle wereldoriënterende vakken aanbieden in het Engels. En we zorgen daarbij voor passende excursies.

 

Uw kind leert ook programmeren: dé vaardigheid voor de toekomst, binnen het vak ‘computational thinking’.

Wereldburgerschap: er ligt een wereld open

We ervaren in deze tijd meer en meer dat we wereldburgers zijn. Daarom werken we met uw kind aan wereldburgerschap en interculturele vaardigheden. Zo ligt er letterlijk een wereld open voor ze.

 

Uw zoon of dochter leert een bijdrage leveren aan de door UNESCO geformuleerde doelen:

  • duurzaamheid
  • democratie
  • mensenrechten
  • vrede

Zo leggen we de basis voor een gezonde eigen kijk op de wereld en de toekomst.

Sport, kunst en cultuur

Omdat kinderen meer talenten hebben dan alleen leren, besteden we volop aandacht aan sport, kunst en cultuur.

 

Uw kind maakt dankzij onze vakdocenten kennis met verrassende technieken en materialen en krijgt allerlei keuzemogelijkheden op het gebied van sport.

Externe partners

Onze school is een veilige haven voor kinderen, maar geen afgesloten eiland in de samenleving. We werken daarom samen met externe partners die ons onderwijsprogramma versterken en het binnen- en buitenschools leren met elkaar verbinden.

 

We stemmen voortdurend met onze partners af om de kwaliteit optimaal te houden.

 

Meer weten of eens nader kennismaken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Uw kind aanmelden bij Interteach

Interteach neemt uw privacy serieus. Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen over deze dienst.
De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

X