De meeste kinderen krijgen niet alles mee op school. Dat is niet zo gek: de klas is vol en de lessen verlopen nog wel eens rommelig.

Een gemiddelde leerling lukt het nog wel: het onderwijs is ingericht op het gemiddelde. Maar zeg nou zelf: welk kind is echt gemiddeld?

Daarom krijgen veel kinderen op de basisschool en in het voortgezet onderwijs bijles. Dat is helemaal niet gek en helpt uw kind echt alleen maar verder naar een schoolresultaat dat echt past bij zijn of haar niveau.

Soms voelt het als een hele stap

Voor ouders is dat soms een hele stap. Want moet u uw kind na schooltijd nog met school lastigvallen?

En naast het gedoe van brengen en halen zitten er kosten aan. U hebt dat als ouder natuurlijk graag voor uw kind over, maar toch…

Online bijles is een uitkomst

De online bijles van Interteach is een uitkomst voor u en uw kind! U bepaalt zelf wanneer uw kind de lessen volgt. En dat kan gewoon thuis.

Door onze gevarieerde lesmethode sluiten we bij elke leerstijl aan. Daardoor:

 • oefent uw kind zonder afleiding
 • gaat uw kind snel vooruit           
 • krijgt uw zoon of dochter weer vertrouwen in zichzelf

En dat alles voor een bijzonder betaalbaar maandbedrag.

Hier en nu toegang tot het complete leerjaar

Onze leerkrachten en docenten hebben voor alle lesstof van ieder compleet leerjaar en vak een breed en gevarieerd scala aan lessen ontwikkeld.

Omdat geen kind gemiddeld is en ieder kind weer op een andere manier leert. Daar sluiten de lessen dan ook op aan. En dat voor een prima prijs.

Voor een gering bedrag heeft uw kind toegang tot alle lesstof van een compleet leerjaar. Dat betekent onbeperkt oefenen in eigen tempo.

Bijles voor alle klassen van de basisschool

Ons lesmateriaal bestaat uit filmpjes waarin lesstof op verschillende manieren wordt uitgelegd. Voor alle groepen, van 3 tot en met 8. En aan de filmpjes zijn allerlei opdrachten verbonden, waarmee uw kind zich de lesstof helemaal eigen kan maken. Gewoon lekker thuis

Bijles in alle vakken op alle niveaus van het voortgezet onderwijs

Interteach heeft de beste vakdocenten in dienst voor één op één bijlessen via ons eigen videoportaal. Het is alsof onze docent bij uw kind aan tafel zit. Voor iedere vorm van voortgezet onderwijs, ieder leerjaar en ieder vak op elk niveau, bieden wij de beste bijlessen. Per uur betaalt u de les. 

  Herstel van zelfvertrouwen

  Een achterstand in rekenen, lezen, of in een bepaald vak heeft niet alleen effect op het rapportcijfer. Kinderen raken hierdoor vaak het vertrouwen in hun eigen kunnen kwijt.

  De online bijles van Interteach gaat dus over meer dan bijspijkeren. Uw kind zet echt stappen vooruit en doet succeservaringen op. Zo leert uw zoon of dochter weer met vertrouwen.

  En komt uw kind er met de filmpjes en oefeningen toch onverhoopt niet uit, dan kunt u de hulp van een van onze docenten inschakelen via ons videoportaal.

  Zo zorgen we dat uw kind vooruitgaat

  We helpen u graag de voortgang van uw kind helder in beeld te krijgen. We ontmoeten u voor het begin van de bijlessen met uw kind voor een intakegesprek: via ons videoportaal. We stellen vast wat de leervraag van uw kind is en maken u wegwijs in ons lesportaal.

  Aan het eind van een afgesproken periode kijken we met u en uw kind naar de gemaakte stappen. We onderstrepen de vooruitgang en wijzen als dat nodig is de weg naar een goed vervolg.

  Uw bijdrage voor online bijles van uw kind

  Voor uw kind ontvangt u onbeperkt toegang tot de gevarieerde lesstof van een heel leerjaar voor een vast tarief. We rekenen een maandbedrag van 17,50.

  Een intakegesprek en een voortgangs- of eindgesprek waarin we intensief stilstaan bij de leervragen en het leerrendement van uw kind, krijgt u voor 30,-. Ook een 1 op 1 uitleg van bepaalde stof door een van onze docenten is slechts 30,-.

  Uw kind aanmelden bij Interteach

   Interteach neemt uw privacy serieus. Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen over deze dienst.
   De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

   X