De meeste kinderen krijgen niet alles mee op school. Dat is niet zo gek; de klas is vol en de lessen verlopen nog wel eens rommelig.

Een gemiddelde leerling lukt het nog wel; het onderwijs is ingericht op het gemiddelde. Maar zeg nou zelf, welk kind is echt gemiddeld? Ook heeft de coronaperiode bij veel leerlingen invloed gehad op hun voortgang in het onderwijs.

Daarom krijgen veel kinderen op de basisschool en in het voortgezet onderwijs bijles. Dat is helemaal niet gek en helpt uw kind echt alleen maar verder naar een schoolresultaat dat echt past bij zijn of haar niveau. Dit komt niet alleen het leerrendement, maar ook het zelfvertrouwen in het onderwijstraject ten goede. 

Soms voelt het als een hele stap

Voor ouders is dat soms een hele stap. Want moet u uw kind na schooltijd nog met school lastigvallen?

En naast het gedoe van brengen en halen zijn er kosten aan verbonden. U hebt dat als ouder natuurlijk graag voor uw kind over, maar toch…

Online bijles is een uitkomst

De online bijles van InterTeach is een uitkomst voor u en uw kind! U bepaalt zelf wanneer uw kind de lessen volgt en dat kan gewoon vanuit huis.

Door onze gevarieerde lesmethode sluiten we bij elke leerstijl aan. Daardoor:

 • Oefent uw kind zonder afleiding
 • Gaat uw kind snel vooruit           
 • Krijgt uw zoon of dochter weer vertrouwen in zichzelf

Bij InterTeach werken we met eerstegraads vakdocenten!

En dat alles voor een bijzonder betaalbaar maandbedrag.

Drie vormen van bijles

1 op 1 bijles

Deze vorm van bijles geeft het hoogste leerrendement in een zo kort mogelijke periode.  Bij InterTeach werken eerstegraads docenten en leerkrachten die één of meerdere uren per week 1 op 1 bijles geven aan uw kind.

Bijles in Groepsverband

Bij Interteach zijn wij van mening dat kinderen ook van elkaar kunnen leren. Door progressief in groepsverband samen te werken wordt het leerrendement op efficiënte wijze bevorderd en communicatieve vaardigheden versterkt.

Toegang tot lesstof (basisonderwijs)

Sommige kinderen kunnen prima zelfstandig leren, maar missen extra uitdaging om het leerrendement te bevorderen of de puntjes op de i te zetten. Bij InterTeach stellen wij onbeperkt lesmateriaal ter beschikking. 

Bijles voor groep 3 t/m 8 van de basisschool

Ons lesmateriaal bestaat uit filmpjes waarin lesstof op verschillende manieren wordt uitgelegd. Voor alle niveaus in groep 3 tot en met 8. Via ons eigen videoportaal zijn hier allerlei opdrachten aan verbonden, Hiermee kan uw kind zich de lesstof helemaal eigen kan maken. Gewoon vanuit huis. 

Bijles in alle vakken op alle niveaus van het voortgezet onderwijs

InterTeach heeft de beste vakdocenten in dienst. Deze lessen vinden plaats via ons eigen videoportaal. Het is alsof onze docent bij uw kind aan tafel zit. Voor iedere vorm van voortgezet onderwijs, ieder leerjaar en ieder vak op elk niveau, bieden wij de beste bijlessen. Dit kan 1 op 1 of in groepsverband. 

  Herstel van zelfvertrouwen

  Een achterstand in rekenen, lezen, of in een bepaald vak heeft niet alleen effect op het rapportcijfer. Kinderen raken hierdoor vaak het vertrouwen in hun eigen kunnen kwijt.

  Bijles van InterTeach gaat dus over meer dan bijspijkeren. Uw kind zet echt stappen vooruit en doet succeservaringen op. Zo leert uw zoon of dochter weer met vertrouwen.

  Zo zorgen we dat uw kind vooruitgaat

  We helpen u graag de voortgang van uw kind helder in beeld te krijgen. We ontmoeten u voor het begin van de bijlessen met uw kind voor een intakegesprek; via ons videoportaal. We stellen vast wat de leervraag van uw kind is en maken u wegwijs in ons lesportaal.

  Aan het eind van een afgesproken periode kijken we met u en uw kind naar de gemaakte stappen. We onderstrepen de vooruitgang en wijzen als dat nodig is de weg naar een goed vervolg.

  Uw bijdrage voor online bijles van uw kind

  Voor 1 op 1 bijles zijn de tarieven voor basisonderwijs 67,50 per uur en voor het voortgezet onderwijs 97,50 per uur. Voor bijles(sen) in groepsverband is het tarief 19,50 per uur voor het basisonderwijs en 27,50 per uur voor het voortgezet onderwijs . Toegang tot lesstof voor het basisonderwijs voor een heel leerjaar ontvangt u voor een bedrag van 17,50 per maand.

  Een intakegesprek en een evaluatiegesprek waarin we intensief stilstaan bij de leervragen en het leerrendement van uw kind, krijgt u voor 75,-. 

  Uw kind aanmelden bij InterTeach

   InterTeach neemt uw privacy serieus. Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen over deze dienst.
   De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

   X